Bericht:

17:52 31-08-2018
Nelly en Jan Peters
Wij hadden het voorrecht om een nacht door te mogen brengen in de Witte Molen in Kranenburg. Lees onderstaande fantastische ervaringen maar eens. Ze zijn juist! Het is daar af!
Alles klopte tot en met het zeer uitgebreide heerlijke ontbijt.
En niet te vergeten de warmte en zorgzaamheid die de eigenaren Ton en Riet uitstralen. Een grote pluim voor De Witte Molen van Ton en Riet!
18:03 27-06-2018
Karel en Maria
Ga je fietsen, wandelen of anderszins omgeving Nijmegen verkennen boek dan een overnachting in de Witte Molen in Kranenburg.
Je wordt erg hartelijk ontvangen door Ton en Riet.
Je slaapt in een complete kamer met prima bed en eigen sanitair. Ook kun je gebruik maken van allerlei zitjes in de tuin.
En de volgende ochtend staat er een uitgebreid, luxe ontbijt voor je klaar op een met heel veel zorg gedekte grote tafel.
Tip: vergeet niet de deksel van de ananas te verwijderen....

Kortom, echt een plek om naar terug te komen.

Ton en Riet, hartelijk dank voor de spontane, leuke kennismaking.
13:09 16-06-2018
Conelius en Carlesse
B&B te kraneburg De. In een rustige buitenwijk van het dorp ligt De Witte Molen. Parkeergelegenheid voor de Witte Molen. Na verken-ning rond de aanbouw van de Molen de trap op naar nr. 29 waar we zeer welkom werden geheten door dhr. Verhulsdonck. Na binnentreden nam hij ons weer mee naar de begane grond waar hij ons in de huiskamer met een kop koffie verwelkomde en ons de interessante geschiedenis uiteenzette van 'de Molen' en het B&B gedeelte. Toen naar de kamer, welke intens schoon / proper / gezellig is. Aan alle denkbare voorzieningen gedacht en meer dan dat in de aanwezige kast... verrassing...! Alle denkbare uitstapjes tot in de zeer wijde omtrek aanwezig in een foto-album. Leesbladen en spelletjes aanwezig. Volop terrasjes, om te zitten / uit te rusten / te genieten, aanwezig. Een beleving op zich! In de ochtend wordt bij een 'vorstelijk' gepresenteerd ontbijt met de mogelijkheid van een lunchpakket kennis gemaakt met de evenzo hartelijke gastvrouw mw. Verhulsdonck. Alles is te veel om op te kunnen noemen, zo gastvrij en volmaakt. Kennis maken met de andere gasten is uitnemend gemaakt! Ruime mogelijkheid van goed en goedkoop dineren in Kranenburg zelf bij een Joegoslavisch hotel / restaurant en andere gelegenheden. He3t is nu een week gelden voor ons en nog zijn we in 'de witte molen-stemming', in een woord ongelooflijk. Dit moet u meegemaakt hebben om te kunnen bevatten... Een 10 met een griffel... mijnheer en mevrouw Verhulsdonck!
11:00 02-06-2017
Esther
Aanrader!
We konden helaas maar 1 nacht blijven, maar we hebben genoten! Van de rust, de fijne kamer, de prima bedden, aan alle details is gedacht. En de passie waarmee Ton & Riet hun gasten verwelkomen in deze geweldige molen is ongekend. Rekening houdend met privacy maar heel veel plezier hebben in het de gasten naar de zin maken. En dat ontbijt.... dat was echt fantastisch.
We komen graag nog een keer terug!
Noa en Esther
10:33 20-05-2017
Joke en Walter
Een aanrader!
Van 15 mei tot en met 18 mei verbleven wij bij Riet en Ton in De Witte Molen. We hebben het erg naar ons zin gehad. Dat komt zeker door Riet en Ton. Riet en Ton zijn gezellig, open, warm en hebben aandacht voor een ieder die bij hun komt logeren. De kamers en de gewezen molen zijn smaakvol en met aandacht ingericht. Het ontbijt is “de kers op de taart”. Met aandacht en oog voor detail is de ontbijttafel ingericht. Mooi en lekker!
De omgeving hebben we per fiets verkent. Wat een mooie omgeving! Niet in de laatste plaats door tips van Ton en Riet die de omgeving heel goed kennen en ons de mooie plekjes aangewezen hebben.
Riet en Ton. Hartelijk dank voor de gastvrijheid en gezelligheid. Groetjes Joke en Walter
16:40 05-03-2017
Pieter en Ilse
5-3-2017

Wat hebben wij een top weekend gehad bij jullie in de molen. Hartelijk dank voor alle luxe en goede zorgen en het overheerlijke ontbijt en wie weet komen we nog wel eens een keer logeren. Ik kan en ga jullie bij iedereen aanraden!!
 
Ad
20:55 05-07-2016
Henri Van De Slijke
Op 20 juni verbleven wij in De Witte Molen. Een schot in de roos ! We kwamen reeds in vele B&B's maar deze is beslist een uitzondering. Ruime, frisse kamers en een overheerlijk ontbijt. De gastvrouw en de gastheer hebben werkelijk aan alles gedacht en hebben oog voor detail ! Bedankt voor de ontvangst !
17:22 29-06-2016
Krijns & Nannie
Mooie schone kamer, ziet er netjes uit, goed verzorgd. De ontvangst was aller hartelijkst. De bedden zijn geweldig; prima geslapen ondanks de stilte Het ontbijt was perfect! Leuk zitten praten met de 2 andere gasten; wij komen zeker nog een keer terug! En......niet onbelangrijk: Ton en Riet houden erg veel rekening met de privacy van hun gasten; zo nodig zijn ze aanwezig, zo niet, zijn ze op gepaste afstand in de buurt.
17:00 13-06-2016
Corrie Donkersteeg
Hebben een heerlijke overnachting in de witte molen gehad.
Wat een leuke ontvangst, de bedden zijn heel goed en het ontbijt meer dan goed. Ton en Riet nogmaals bedankt voor een geslaagd weekend.
Groet Wim en Corrie
17:03 12-06-2016
andrea spoelstra
Zijn een nacht in de witte molen geweest.Werden er heel gastvrij ontvangen.Mooie schone kamer,omgeving prachtig.Ontbijt heel goed en uitgebreid.Met al een aanrader om dat zelf te gaan ontdekken. Groeten van Martien en Andrea
14:13 08-01-2016
G.G. ter Keurs
Hallo
Onze vraag is of er nog een kamer vrij is in de molen, in week 30, 31 of 32. onze voorkeur gaat naar week 30.

vr gr Mevr ter Keurs
12:45 04-12-2015
lizza
d et war en schönet we . tolle meneken!!!!!!
19:07 25-07-2015
Edgar & Mathijs
Afgelopen week tijdens de 4-Daagse hebben wij met veel plezier in "De Witte Molen" mogen verblijven. Buiten het feit dat het een zeer mooie locatie is mag met trots gezegd worden dat deze locatie zonder Ton en Riet niet de helft van het cachet heeft. Ton en Riet vol passie en overgaven geven zij zich. Een uitgebreid ontbijt wat met de pen niet te beschrijven is en een enthousiasme waardoor juist het verblijf een bijzondere ervaring is. Beste Ton en Riet mede door jullie goede zorg hebben wij vrijdag de finish van de 4-Daagse gehaald. Bedankt en dikke knuffel en kus Edgar en Mathijs.
17:24 25-07-2015
mariella & Wim
Afgelopen week tijdens de 4 daagse 3 overnachtingen beleefd in ik denk de leukste molen. We werden zeer gastvrij ontvangen en uitgebreid geinformeerd over het ontstaan van de witte molen.Deze mensen verdienen een pluim vooral voor het meer dan uitgebreide ontbijt,het was SUPER en met liefde klaar gemaakt. Bedankt lieve mensen.
15:55 25-07-2015
Reinard en Alie
Afgelopen nacht hebben we in jullie prachtige molen overnacht.
Het was geweldig, een hele vriendelijke ontvangst door twee hele lieve mensen met hart voor hun molen. Daarna onze logeerkamer, keurig netjes en schoon tot in de puntjes verzorgd .Heerlijk geslapen in de fantastische bedden en dan vanochtend het ontbijt, zo lux uitgebreid met alles er op en er aan, helemaal super!! Echt een aanrader om bij deze lieve mensen te overnachten. Een hartelijke groet uit Putten van Reinard en Alie
Berichten: 1 t/m 15 van de 23.
Aantal pagina's: 2
[1] 2Ouder